Van egy
hasznos tipped?

Honnan vegyünk takarítógépet?

Kézi erővel mozgatott, motoros, kicsi, nagy, ráülős típus? A  takarítógép választék ma már igen nagy, hiszen a plázák, irodaépületek, csarnokok, szállodák takarítása hatékony megoldásokat követel.

Keret Honnan vegyünk takarítógépet?

A vödör és a felmosórongy nincs ugyan száműzve, de bizonyos tisztítási feladatokhoz ennél sokkal hatékonyabb lehetőségek is vannak. Ilyen például a „kettő az egyben” megoldások közé tartozó vizes porszívó, amely normál porszívó méretű, de többfunkciós takarítógép. Vagy biztosan te is találkoztál már a bevásárló központokban a ráülős takarítógéppel, ami tulajdonképpen egy takarításra kifejlesztett, kormánnyal és pedálokkal ellátott beltéri jármű.

Nyilván minél többet tud, és minél nagyobb egy takarítógép, annál drágább is. Így aki takarítógép beszerzés előtt áll, annak érdemes több helyet is megnéznie, több helyről árajánlatot kérnie. Nem mindegy, hogy milyen célra (otthoni vagy egyéb), milyen és mekkora területre, felületre kell a masina, hiszen a többféle felület tisztítására alkalmas takarítógépek egészen mások, mint a kifejezetten szőnyegre vagy parkettre ajánlott termékek. Az is lényeges, milyen gyakorisággal tervezik használni (havonta, hetente, naponta, vagy naponta többször, stb.)

A Géplista oldalán környezetbarát technológiára épülő takarítógépek és egyéb korszerű, energiahatékony modellek közül lehet válogatni kedvező áron. Kezdd ott a keresést!

Weboldal címe: geplista.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI TAKARÍTÁS, TAKARÍTÓ CÉG TIPPEK

Galambriasztók, madárhálók nagy választékban

Galambriasztók, madárhálók nagy választékban

Elege van a sokat ígérő, de kevésbé működő házi praktikákból, amikkel távol tarthatná erkélyétől, párkányától a madarakat? Ideje, hogy hatékony segítségre váltson, és vegyen egy galambriasztót!

Mennyivel kényelmesebb egy robotporszívó?

Mennyivel kényelmesebb egy robotporszívó?

Informatikusként mindig is érdekelt az automatizálás. Mikor december elején elromlott a porszívóm, és le kellett cserélnem, nem is volt kérdés, hogy az új robotporszívó lesz.

Hogyan nem lesz rémálom a szőnyegtisztítás?

Hogyan nem lesz rémálom a szőnyegtisztítás?

A szőnyeg nagyon kénye bútordarab. Beletapossuk a sarat, leöntjük vörösborral, porosodik, árt neki a fűtés és az eső is. Hogyan lehet egyszerűbb a szőnyegtisztítás? Segítünk!

10 tipp irodaköltöztetéshez

10 tipp irodaköltöztetéshez

Az irodaköltöztetése nem egyszerű feladat, de egy ki odafigyeléssel könnyen és gyorsan kezdhetjük ez a munkát az új helyen. Az alábbiakban a céges költözéshez szeretnénk tippeket adni.

A rohadék ágyi poloska

A rohadék ágyi poloska

Gyorsan szaporodó dög és fájdalmas, viszkető csípése van, ráadásul a házilagos irtási kísérletekkel semmire se megyünk ellene. Az ágyi poloska kiirtása nem is olyan egyszerű.