Van egy
hasznos tipped?

Takarítás, tisztítás professzionálisan

Senki sem kedveli a takarítás fárasztó feladatait, de a rendszeres porszívózás, felmosás, ablak tisztítás elengedhetetlen az egészséges környezethez. Szerencsére léteznek takarító cégek.

Keret Takarítás, tisztítás professzionálisan

Az otthoni kötelező körök takarítás címén még csak hagyján, de minden vállalkozás, intézmény üzemel valahol, és az irodahelyiséget, éttermet, szállodát, stb. szintén takarítani kell. Az egészen kicsi családi vállalkozások esetében sem szerencsés a tisztítás feladatait az alkalmazottakra bízni, még plusz pénzért sem – mert a többiekkel szemben esetleg ez negatívan befolyásolja a munkatársi viszonyt. A nagyobb területű irodaépületek, szállodaláncok, gyárüzemek és közintézmények esetében pedig külön takarító csapat szükséges ahhoz, hogy biztosítani tudja a mindennapi higiéniai feltételeket, tisztaságot.

Rengeteg takarító cég kínál különböző konstrukcióban épület takarítási szolgáltatásokat. A választáshoz érdemes megnézni a referenciáikat, illetve részletes tájékoztatást kérni arra nézve, hogy mit foglal magába a tisztítás pontosan.

Köthető szerződés a napi takarítás elvégzésére, vagy alkalmankénti, nagyobb, átfogóbb tisztítási munkákra. Vannak kifejezetten társasházakra, irodákra szakosodott takarító cégek, és vannak étterem- illetve szállodatakarítást végző szolgáltatók is. (Utóbbi kettő speciális szegmens a takarítási piacon az élelmiszerbiztonsági előírások miatt, illetve hotelek esetében az időbeosztás és turnusváltások miatt.)

Ami miatt érdemes profi takarítókra bízni a tisztítást, takarítást:

Weboldal címe: www.millenia.eu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI TAKARÍTÁS, TAKARÍTÓ CÉG TIPPEK

Galambriasztók, madárhálók nagy választékban

Galambriasztók, madárhálók nagy választékban

Elege van a sokat ígérő, de kevésbé működő házi praktikákból, amikkel távol tarthatná erkélyétől, párkányától a madarakat? Ideje, hogy hatékony segítségre váltson, és vegyen egy galambriasztót!

Mennyivel kényelmesebb egy robotporszívó?

Mennyivel kényelmesebb egy robotporszívó?

Informatikusként mindig is érdekelt az automatizálás. Mikor december elején elromlott a porszívóm, és le kellett cserélnem, nem is volt kérdés, hogy az új robotporszívó lesz.

Hogyan nem lesz rémálom a szőnyegtisztítás?

Hogyan nem lesz rémálom a szőnyegtisztítás?

A szőnyeg nagyon kénye bútordarab. Beletapossuk a sarat, leöntjük vörösborral, porosodik, árt neki a fűtés és az eső is. Hogyan lehet egyszerűbb a szőnyegtisztítás? Segítünk!

10 tipp irodaköltöztetéshez

10 tipp irodaköltöztetéshez

Az irodaköltöztetése nem egyszerű feladat, de egy ki odafigyeléssel könnyen és gyorsan kezdhetjük ez a munkát az új helyen. Az alábbiakban a céges költözéshez szeretnénk tippeket adni.

A rohadék ágyi poloska

A rohadék ágyi poloska

Gyorsan szaporodó dög és fájdalmas, viszkető csípése van, ráadásul a házilagos irtási kísérletekkel semmire se megyünk ellene. Az ágyi poloska kiirtása nem is olyan egyszerű.